Ahşap Tabela



Ahşap Tabelalar

Ahşap Tabela seçimleri günümüz yaratıcı pazarlama fikirlerine öncülük etmektedir. Ayrıca fiyatlarının ekonomikliğiyle beraber tercih edilme sıklığı artmaktadır. Tabelasız bir işletme olamayacağı düşünülmelidir. Ancak sıradan tasarımların ötesine ulaşmanın da dikkat çekeceği bilinmelidir. Farklı alanlarda ve tasarımlarda tesis edilen tabelalar, istekler doğrultusunda ışık opsiyonlarına da sahip olabilmektedir. Sektör açısından kendisinin konumu son derece önemlidir. İç ve dış mekanlara yönelik çalışmalarda, yapının doğal unsurlarıyla uyumlu olması gözetilmektedir. Ayrıca ahşabın dış koruyuculuğunu sağlamak amacıyla verniğinin uzun ömürlü olması gerekmektedir. Bu kriter sağlandığında kullanıcılar uzun yıllar kullanım konforu sağlayacaktırlar. Kafe, restoranlar başta olmak üzere sanat galerileri ve otantik konsept yaratılmak istenilen mekanlarda vazgeçilmezdir.


Ahşap Tabela ankara

İşletmeniz veya konseptiniz hakkında müşterilerinize bilgi vermek amacıyla Ahşap Tabela tanıtım çalışmalarına gerek duyulmaktadır. Özellikle de dış mekanlarda sıklıkla kullanılan bu tasarım trendi, işletmelerin belirli kalıplardan çıkmalarını sağlamaktadır. Tasarım, üretim ve montaj aşamalarında hayal gücü ışığı altında hareket kolaylığına sahip olması, her türlü platformun pratik bir şekilde kurulmasına katkıda bulunmaktadır. Sahip olunduğu takdirde, işletmeler arasındaki rekabetten sıyrılmayı kolaylaştırmaktadır. Kamusal ve ticari alanlarda kullanımı mümkündür. İnsanları empoze etmek ve doğallıktan taviz vermemek amacıyla kullanılmaktadır. Üretiminde kullanılacak yer ve kullanım amacı, gerekli ebatların belirlenmesini etkilemektedir. İstenilen her renk, ebatta tasarım yapılabilmektedir. Günümüz teknoloji imkanları bunun kolay bir şekilde sağlanmasına hizmet etmektedir.

Ahşap Tabela sincan

Her ne kadar konsept mekanlarda kullanımı öne çıksa da klasik mekanlarda da Ahşap Tabela tercihiyle karşılaşılmaktadır. Retro tarzın en büyük temsilcisi olması bunda en önemli kriterdir. Üzerinde yaratılacak tasarımlarda, her türlü fiziksel faktöre karşı dayanıklı bir üretim kriteri benimsenmektedir. Dayanıklılık bazlı ve uzun ömürlü boyalar kullanılarak, uzun vadede sorun yaratmayacak renklendirme çalışmaları yapılmaktadır. Tasarım modeline göre lazer yakım teknikleri de uygulanabilmektedir. Firma logoları ve verilmek istenilen mesajların kazım işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Müşterilerimizin projeleriyle beraber uzun yıllarda pek çok model portföyüne sahip durumdayız. Bu sayede benzersiz desenlere, imajlara ve yazı tiplerine sahip olabileceksiniz. Kullanacağımız ana tabladan, tasarım malzemelerine kadar kalite yüksek standartlarda tutulacaktır.

Ahşap Tabela eryaman

Ahşap Tabela trendleri bünyesinde pek çok popüler tasarım bulunmaktadır. Arzu ettiğinizde tanık olduğunuz tasarımları kullanabilirsiniz. Fakat özgün bir tasarım istediğiniz takdirde de grafiker ve tasarımcılarımız, işletmenize en uygun modeli çizecektirler. Konseptinizle bütünleşecek tabelanız, müşterilerinizin sadakatleri açısından markanızı benimsemelerine olanak tanıyacaktır.

Ahşap Tabelada Dayanıklılık

Üretim modellerinde çam, gürgen, kavak, gül ve meşe ağacı gibi tercihinize göre ağaçlar kullanılabilmektedir. Ham ağaca uygulanan eskitme işçiliğiyle birlikte, daha otantik bir görüntü elde edilebilmektedir. Bu hususta gereken desteği sunacağımızdan emin olunuz. Satış öncesi ve sonrası desteğimiz her konuda devam edecektir. Sahip olduğumuz müşteri bakış açılı anlayışımızla, en yüksek memnuniyeti sağlamayı amaçlıyoruz.

Ahşap Tabela etimesgut

Malzeme ve işçilik kalitesi konusunda herhangi bir şüphe duyulmamalıdır. Görünümü bile kullanılan materyallerin prestijini temsil edecektir.








Kaynak : https://www.sahreklam.com.tr/ahsap-tabela/









Ahşap Tabela